Ga naar de inhoud

Het comfort van zacht water

Waterontharder – voor comfort en besparing

Als u op zoek bent naar een uitstekende waterontharder is de CalConditioner een geweldige keuze. Onze waterontharder voor huishoudelijk gebruik is ontwikkeld voor verschillende soorten woningen, zodat ze geschikt zijn voor een klein appartement tot een grote villa. De basisgedachte van de CalConditioner is “Voorkomen is beter dan genezen”. Met een Calconditioner voorkomt u overigens niet alleen kalkaanslag, maar zorgt u er tevens voor dat bestaande kalkaanslag verdwijnt. Daardoor loopt u minder risico op het stuk gaan van apparaten, nare bacteriën als gevolg van kalkaanslag of een legionella besmetting door niet gebruikte leidingen of apparaten.

Waterontharder zorgt voor zacht water

Een waterontharder zorgt voor – de naam zegt het al – minder hard of zacht water. Omdat de kalkdeeltjes in uw leidingwater met de CalConditioner niet langer vastplakken aan uw leidingen of apparaten heeft u bovendien geen last meer van kalkaanslag. Zacht water is fijn voor uw huid, uw wasgoed maar ook uw haren. Dat u zacht water gebruikt merkt u bovendien gelijk aan uw energierekening. Omdat de verwarmingselementen van uw apparaten geen kalkaanslag meer bevatten worden ze veel sneller warm. Daarmee bespaart u tot wel 30% op energie. Wilt u meer weten? Bekijk dan de verschillende uitvoeringen van onze Calconditioner voor huishoudelijk gebruik in onze webshop.

Met een waterontharder energie besparen

Een schonere vaat, een zachtere was, een minder droge huid, het zijn slechts een paar direct merkbare voordelen van de CalConditioner waterontharder. Andere waterontharders filteren de (broodnodige) gezonde mineralen uit uw leidingwater. De CalConditioner waterontharder maakt kalk echter onschadelijk met behoud van deze gezonde mineralen. Hoe dat werkt? De CalConditioner waterontharder wijzigt de elektromagnetische lading van de kalkdeeltjes in het water. Deze gezonde calcium- en magnesium-mineralen slaan dan niet meer neer in uw apparatuur en leidingen maar blijven behouden in het drinkwater. Goed voor uw gezondheid en goed voor uw leidingen, maar zeker ook goed voor uw portemonnee. Met schone apparatuur en schone leidingen bespaart u tot wel 30% op energie en voorkomt u dure reparaties.

Tijd besparen met een waterontharder

Met de CalConditioner heeft u niet alleen profijt van energiebesparing en zachter water met alle voordelen van dien. U houdt ook veel meer tijd over. De vervelende poetsklussen met stinkende azijn of – erger nog – chemicaliën om kalkaanslag te verwijderen zijn niet meer nodig. Ook hoeft u minder vaak een vrije dag op te nemen omdat u op een monteur moet wachten. Kalkaanslag is tenslotte de hoofdoorzaak van het vroegtijdig overlijden van uw vaatwasser, wasmachine, boiler en CV-ketel. Uw badkamer, keuken en toilet wekelijks bijhouden in minder dan vijf minuten? Het kan met de CalConditioner. Eindelijk heeft u meer tijd voor de leuke dingen van het leven.

Uw waterontharder heel eenvoudig zelf plaatsen

Als u uw CalConditioner waterontharder heeft aangeschaft is het zelf monteren heel eenvoudig en binnen een paar minuten gedaan. Er worden geen leidingen onderbroken, u heeft er geen speciale kennis of handigheid voor nodig en alles wat u nodig heeft voor montage zit in de verpakking. De CalConditioner waterontharder kan op koper, kunststof en/of aluminium leidingen worden geplaatst, liefst dicht bij de meter. Alle modellen voor huishoudelijk gebruik zijn uit voorraad leverbaar en worden gratis verzonden. Bestel nu uw eigen CalConditioner in onze webshop.

Verhuizen is geen enkel probleem

Heeft u een CalConditioner aangesloten op uw leidingen en gaat u verhuizen? Geen enkel probleem, u kunt de CalConditioner gewoon meenemen. Zo eenvoudig als het was om uw CalConditioner waterontharder te monteren, zo gemakkelijk is het ook om hem los te koppelen en mee te nemen naar uw nieuwe woning. In onze webshop vindt u ook speciale verlengkabels om uw waterontharder aan te sluiten op lastiger te bereiken plaatsen zoals bijvoorbeeld een kruipruimte. Verlengen kan tot wel tien meter.

Alle informatie over onze waterontharder samengevat

Uw kostbare apparaten zoals uw wasmachine, vaatwasmachine, CV-ketel of boiler gaan niet alleen langer mee met de CalConditioner, ze gaan ook nog eens veel minder energie verbruiken. U bespaart tot maar liefst 50% op schoonmaakartikelen en natuurlijk op dure reparaties. Uw besparing op energie alleen is zo groot, dat u de aanschaf van de CalConditioner al binnen een jaar terugverdient. Wacht niet langer en bestel uw CalConditioner waterontharder nu.