Garantie & klachten

Calconditioner 3 jaar garantie

Garantie


Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op al onze artikelen geven wij 3 jaar volledige garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

90 dagen “niet-goed-geld-terug”


Daarnaast geven wij op producten voor huishoudelijk gebruik 90 dagen “niet-goed-geld-terug” garantie. Dit geldt alleen voor CalConditioners die door particulieren via deze website zijn gekocht. Andere verkopers kunnen afwijkende garantietermijnen hanteren.

Klachten


Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@waterontharderkopen.nl. Klachten nemen wij uiterst serieus en worden altijd door ons opgelost. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.