Ga naar de inhoud
De beste waterontharder van Nederland en België

Antikalk

Antikalk producten – voorkomen is beter dan genezen

Er zijn in Nederland veel antikalk producten in de handel om de schade die door kalkaanslag veroorzaakt wordt te beperken. Helaas zijn die producten stuk voor stuk erg slecht voor het milieu. Bovendien werken ze maar tijdelijk en moet u na een aantal weken opnieuw ontkalken. Gelukkig is er een uitstekend alternatief. Calconditioner is niet schadelijk voor het milieu en voorkomt direct kalkaanslag. Bovendien wordt oude kalkaanslag verwijderd, zodat al uw apparaten na het aanbrengen van de Calconditioner snel weer in nieuwstaat zijn. Met de Calconditioner waterontharder is nieuwe kalkaanslag voor altijd verleden tijd. Door een unieke methode verdwijnt ook bestaande kalkaanslag voorgoed.

Calconditioner, een unieke waterontharder

Door de unieke werking van Calconditioner wordt de kalk die uw water hard maakt niet uit het water verwijderd, maar krijgt deze kalk een andere elektrische lading. Daardoor plakken kalkdeeltjes niet meer aan uw leidingen én blijven de gezonde mineralen in uw drinkwater gewoon behouden. Het veranderen van de elektrische lading van de kalkdeeltjes is een puur natuurlijk proces en daardoor niet schadelijk voor uw gezondheid en het milieu. Behalve de antikalk werking wordt uw water ook heerlijk zacht en dat is fijn voor uw huid, haren en wasgoed. Natuurlijk voorkomt u met de Calconditioner ook verstoppingen, reparaties en een hoog energieverbruik.

Directe besparing op energie

Als u het kalk in uw leidingwater niet langer de kans geeft zich af te zetten op de verwarmingselementen van uw apparaten zorgt u direct voor minder energieverbruik. Slechts twee millimeter kalk op uw warmte-element is al verantwoordelijk voor 20% extra energieverbruik. Als u bedenkt hoeveel apparaten in uw woning een verwarmingselement hebben begrijpt u direct hoeveel u kunt besparen. Een CV-ketel, vaatwasser, wasmachine, boiler, geiser of waterkoker worden stuk voor stuk regelmatig gebruikt. Met een schoon verwarmingselement waar kalkdeeltjes zich niet langer aan hechten verwarmt u uw water veel sneller. Zo kunt u direct veel energie besparen.

Waterontharders besparen geld

Een Calconditioner waterontharder is niet alleen beter voor uw leidingen, u bespaart er bovendien veel geld mee. Per jaar bent u met een Calconditioner waterontharder tussen de 250 en 1000 euro goedkoper uit. Naast het feit dat u veel energie bespaart door het schoon houden van de verwarmingselementen van uw apparaten heeft Calconditioner nog vele andere voordelen. Door het zachte water dat hierdoor ontstaat kunt u tot vijftig procent minder zeep en wasmiddel gebruiken. Bovendien bespaart u direct op dure reparaties en verstoppingen en hoeft u minder snel een nieuw apparaat aan te schaffen. Zoals u waarschijnlijk wel weet is kalkaanslag meestal de oorzaak van het overlijden van uw vaatwasser, CV-ketel of wasmachine.

Montage in 5 minuten

Als u een eenvoudige antikalk methode zoekt voor uw leidingen en apparaten, kies dan voor de Calconditioner. Het monteren van een Calconditioner is een kwestie van minuten en kunt u heel eenvoudig zelf doen. U bent voorgoed van vervelende aanslag af en voorkomt nieuwe aanslag op uw apparaten en leidingen. Bekijk snel onze film waarin u kort wordt uitgelegd hoe u de Calconditioner monteert. Het kan zonder gereedschap en iedere verpakking bevat alle benodigde onderdelen om het aan te brengen. De Calconditioner wordt op uw leiding gemonteerd, het liefst op de aanvoerleiding direct na de watermeter. Zo behandelt het apparaat al het water dat door uw huis loopt en profiteert u optimaal.